Duguláselhárítás falbontás nélkül

Duguláselhárítás falbontás nélkül:

Szolgáltatásainkat évtizedekkel ezelőtt édesapám kezdte. Ebben a szakmában folytattam tanulmányaimat,majd folytatom az Ő munkáját és elhivatottságát,felfogását.

Ha az Ön lakásában ill.. munkahelyén bármilyen dugulás történik,mi azt 1.-órán belül falbontás nélkül elhárítjuk Budapest minden kerületében vagy Pest,Komárom,Fejér megyében! Előzetes egyeztetés alapján az Ország területén is! Az elvégzett munkára 30.-napos garanciát vállalunk és a felhasználót/használókat/ hasznos tanácsokkal látjuk el a problémák elkerülése érdekében. Eszközeink a legmodernebbek amivel a lehető legkisebb felfordulást és koszt is elkerülhetjük.

Ezek között megtalálhatók: gépi spirálos /ehhez különböző méretű fejek/ elektromos és benzines WOMA készülék/magasnyomású vízsugaras/ vákuum pumpa,kamerás csővizsgáló,nyomvonal meghatározó, ultrahangos csőtörés vizsgáló /nyomó csövek hibájának elhárításához/.

Mindenhol az oda alkalmazható legjobb eszközöket,gépeket használjuk az év 365.-napján! Minket hívhat akár éjszaka vagy ünnep és pihenő napokon is soha nem számítunk fel semmilyen felárat!

Telefonos leírása után 1.-órán belül a szükséges eszközökkel a helyszínen vagyunk és megszabadítjuk Önt az akár “kicsi” akár “nagy” problémás dugulástól. Árainkat már az első kapcsolat felvételnél közöljük és erről természetesen számlát adunk. Igyekszünk az Ön gondját a lehető leghamarabb,legkevesebb piszokkal és legnagyobb megelégedettségére a legjobban megoldani! Bízzon bennünk és hívjon minket bármikor!!

Viszont részünkről van AZ ELVÉGZETT MUNKÁNK UTÁN 30 NAPOS GARANCIA! HÍVJON, HOGY SEGÍTHESSÜNK!
Visszahívás kérelem:
Email *
Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?


Bármi más információ (telefonszám)